Σημαντικα
(Ιαν 08, 2017)
Εθελοντική αιμοδοσία  15 Ιανουαρίου 2017  Read more...
   |    (Νοε 06, 2016)
Αιμοδοσία - Διαθέτουμε τράπεζες αίματος σε 17 Νοσοκομεία της Ελλάδας. Read more...
   |    (Νοε 29, 2015)
 Συμμετοχή του σωματείου "Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ" στην Αναδάσωση Πεντέλης με τον ΣΚΑΙ. Read more...
   |   

 

 

Δελτίο τύπου – Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία στο Σωματείο η Φιλαδέλφεια»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε αισίως η εθελοντική αιμοδοσία στο κοινωνικό σωματείο «Η Φιλαδέλφεια» στη πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων του σωματείου, που ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό κάλεσμα «Υπεύθυνη προσφορά στην κοινωνία, βάζοντας στο εγώ το εμείς».

Παράλληλα η κινητή μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης η οποία τοποθετήθηκε στις εγκαταστάσεις του σωματείου, διενέργησε όλη την διαδικασία της αιμοδοσίας με άψογη επιμέλεια και συντονισμό.

Εκ μέρους της διοίκησης του κοινωνικού σωματείου «Η Φιλαδέλφεια», ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα του σωματείου μας και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Επιπλέον αποστέλλει εγκάρδιες ευχαριστίες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς και το προσωπικό της μονάδας αιμοληψίας  για την άριστη συνεργασία.

Τέλος το Κοινωνικό Σωματείο, «η Φιλαδέλφεια» έχοντας ως στόχο να παροτρύνει τον άνθρωπο να ενδιαφερθεί για την κοινωνία μέσα στην οποία ζει, υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει σύντομα κι άλλες παρόμοιές δράσεις ώστε να δώσουμε όλοι μαζί ένα χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας   www.filadelfia.gr

 

 

Συνδέσεις

Εκδηλώσεις

No events